pon12102018

Azurirano09:27:09 PM

Font Size

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Back Vi ste ovde: Naslovna Info Vesti Grad Nova pozorišna sezona

Nova pozorišna sezona

Novu pozorišnu sezonu Narodnog pozorišta u Nišu 10. oktobra u 20 sati otvoriće premijera predstave "Devetstopetnaesta" koju je prema Nušićevoj drami režirao Milan Nešković.

 

Sutradan u isto vreme biće održana njena repriza, a 15. i 16. oktobra niški glumci će je odigrati u Kruševcu, a zatim je ponovo 18. oktobra predstaviti niškoj publici.

"Edmund Kin" Irfana Mensura na repertoaru niškog Narodnog pozorišta naći će se 21. oktobra u 20 sati, a 23. oktobra sledi gostovanje poznatih glumaca Nataše Ninković i Vojina Ćetkovića koji će odigrati "Ljubavno pismo" prema tekstu Žila Kostaza u režiji Nebojše Bradića.

Zatim će 25. oktobra na programu biti predstava Ivana Vukovića "Veliki manevri u tijesnim ulicama" urađenoj prema tekstu Iva Brešana.

28. oktobra u Pozorištu će biti izvedena Štrausova opereta "Slepi miš" u režiji Ivana Vukovića, a oktobarski repertoar biće završen 29. oktobra oš jednom predstavom urađenom prema Nušićevom delu "Svet" koju je režirala Milica Kralj.

Izvor Južne vesti

Wikipedia

Wikipedia
Slobodna enciklopedija

Biblioteka

Digitalna biblioteka
Digitalna narodna biblioteka Srbije

Obrazovni sajtovi

Obrazovni sajtovi
Obrazovni sajtovi na srpskom jeziku

Educational websites

Educational websites
Obrazovni sajtovi na engleskom jeziku

Google earth »

Google earth
Google earth online
 

E-učenje

Elektronsko učenjee-learning

E-učenje je korištenje multimedije i Interneta u svrhu poboljšanja kvaliteta učenja omogućavanjem pristupa udaljenim izvorima i uslugama i omogućavanjem saradnje i komunikacije i na daljinu