pet12142018

Azurirano09:27:09 PM

Font Size

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Back Vi ste ovde: Naslovna Info Vesti Obrazovanje Nauk nije bauk 2016.

Nauk nije bauk 2016.

Ove godine, kao i godinama unazad, naša škola je bila učesnik jednog od najvećih festivala nauke ,,Nauk nije bauk”. Predstavnici naše škole su puna dva dana izvodili najrazličitijeoglede iz hemije i fizike i tako privukli pažnju mnogih posetilaca. Bili su tu i učenici naše  škole koji su došli da podrže svoje drugove. 

Na našem štandu gosti festivala mogli su da vide duha iz boce, zlatnu kišu, erupciju svetlucavog vulkana, plavu vatru, ples crne mambe kao i da probaju lažno pivo, sokove svih ukusa i sladoled. Članovi našeg tima bili su uvek spremni da radoznalim posetiocima objasne sve što    se moglo videti na štandu, kao i da predlože neke eksperimente koje mogu sami napraviti.

Pod vođstvom profesorke hemije Vinke Zlatanović.., uspešno smo pokazali šta sve možemo da pružimo. Dokazali smo da nauka može biti magija ako odlučimo da joj pristupimo na drugačiji način. Zahvalјujući posvećenosti, trudu i, pre svega, timskom radu naša škola odnela je pobedu sa najviše posetilaca. 

Wikipedia

Wikipedia
Slobodna enciklopedija

Biblioteka

Digitalna biblioteka
Digitalna narodna biblioteka Srbije

Obrazovni sajtovi

Obrazovni sajtovi
Obrazovni sajtovi na srpskom jeziku

Educational websites

Educational websites
Obrazovni sajtovi na engleskom jeziku

Google earth »

Google earth
Google earth online
 

E-učenje

Elektronsko učenjee-learning

E-učenje je korištenje multimedije i Interneta u svrhu poboljšanja kvaliteta učenja omogućavanjem pristupa udaljenim izvorima i uslugama i omogućavanjem saradnje i komunikacije i na daljinu