pon12102018

Azurirano09:27:09 PM

Font Size

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Back Vi ste ovde: Naslovna Info Vesti Škola „Odgovorno upravljanje otpadom i poglavlje 27“

„Odgovorno upravljanje otpadom i poglavlje 27“

Bila nam je čast i zadovoljstvo da učestvujemo na Konferenciji pod nazivom „Odgovorno upravljanje otpadom i poglavlje 27“ doprinesemo dijalogu se vodio sa ekološkim akterima koji utiču na sistem upravljanja otpadom u Nišu i Srbiji.
Konferencija se održala u PKS – Regionalnoj privrednoj komori u Nišu, u ponedeljak 04. juna 2018. godine (velika sala na II spratu), Dobrička 2, sa početkom u 12 časova.
Skup je bio održan u saradnji sa PKS – RPK Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga, uz podršku programa CSOnnect koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu (REC) i Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA)”. Realizatori aktivnosti bili su udruženje Zeleni ključ i Asocijacija ekoloških organizacija “Zelena Lista Srbije”.
Učesnici na skupu govorili su iz perspektive organizacija i institucija, iz kojih dolaze, u okviru teme “Odgovorno upravljanje otpadom i poglavlje 27”.

Wikipedia

Wikipedia
Slobodna enciklopedija

Biblioteka

Digitalna biblioteka
Digitalna narodna biblioteka Srbije

Obrazovni sajtovi

Obrazovni sajtovi
Obrazovni sajtovi na srpskom jeziku

Educational websites

Educational websites
Obrazovni sajtovi na engleskom jeziku

Google earth »

Google earth
Google earth online
 

E-učenje

Elektronsko učenjee-learning

E-učenje je korištenje multimedije i Interneta u svrhu poboljšanja kvaliteta učenja omogućavanjem pristupa udaljenim izvorima i uslugama i omogućavanjem saradnje i komunikacije i na daljinu